A legidegesítőbb FB-ismerősök


A Facebook manapság kikerülhetetlen. Mindenki más-más módon használja a FB-ot. Az én módszerem a "barátokra" pl. az, hogy mindenkit visszajelölök, aki engem bejelölt. S nagyon ritkán törlök bárkit is, egész majdnem 10 éve FB-pályafutásom alatt - 2008-ban csatlakoztam - összesen 3 embert töröltem, köztük 2 ex-SZDSZ-es profi politikust, de őket is csak gusztustalan, intoleráns, megalázó stílusuk miatt. Változtam ugyanis számtalanszor életemben, de van 2 dolog, melyet sose bírtam elviselni: ez az aljasság és az igazságtalanság, ez ügyben sose változtattam meg nézeteimet. Akinél ezek bármelyikét tapasztalom, szándékossággal egybekötve, az nálam kizáró ok bármire is. Szóval jöjjenek a legidegesítőbb FB-baráttípusok! A legkisebb rossz az ökörségeket posztoló ember. Pl. megoszt valami álbudhista bölcsességet Jézus képével, a háttérben egy macskával. Vagy lánclevél terjesztésére buzdít. Esetleg mlm-piramisjátékot hirdet. Valamivel idegesítőbb a hamis híreket terjesztő megszállott. A fő gond vele: a hír annyira hamis, hogy 5 másodperc gondolkodás elegendő lenne ennek felismerésére, ő mégse szánt erre ennyi időt se. Még az amerikai elnökválasztás előtt egy ismerősöm megírta, hogy Clinton visszalépett a választásoktól. Kivételesen válaszoltam neki, hogy ez hülyeség, s felhívtam figyelmét, egyetlen média se igazolja vissza az állítást. Erre ő azt válaszolta, hogy még titkolják a médiák, de hamarosan nyilvános lesz, s furcsa, hogy én a liberálisokat támogatom. Ebben maradtunk... A legidegesítőbb a hatalomhoz dörgölőző típus. Nem, nem a politikai hatalomhoz, hanem a valódihoz. Ő az, aki elsőként csinál szivárványos képet, ha terrortámadás zajlik, üdvözli, hogy Ausztráliában lesz egynemű "házasság", követeli Trump lemondását, tiltakozik Putyin ellen, stb.
14
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/48587/pics/1518796711_800x600.jpg
érdekesség,facebook
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 14 db hozzászólás érkezett!
Unknown 2018-01-04 04:30:00
Báttya ezzel csak egy a probléma, hogy nem.Who do investigators blame?The plane crashed in rebel-held eastern Ukraine at the height of the conflict between government troops and pro-Russian separatists.The Dutch report commissioned three separate investigations - from Dutch, Russian and Ukrainian bodies - to look at where the missile launcher could have been located. It said the missile could have been fired from an area of about 320 sq km in the east of Ukraine.The JIT and the government in Ukraine say the missile was brought from Russia and launched from the rebel-held part of Ukraine.In June 2016, JIT published a photo of a large Russian-made Buk missile component found at the crash site.In its September report, JIT used witness testimony, intercepted phone calls, photographs and satellite imagery showing scorched land to pinpoint the launch site on high ground at Pervomaiskyi, near Snizhne, in territory held by pro-Russian separatists in eastern Ukraine.It said it had been able to track the course of the missile trailer from Russia to the launch site and immediately back into Russian territory following the downing of the plane.As for the identities of the perpetrators, the JIT has identified a "long list" of 100 possible suspects. It is continuing its work, including trying to identify the perpetrators' chain of command, and has appealed for witnesses to come forward - saying those who co-operate could face lower jail terms or immunity from criminal liability themselves.A cikket a bbc-rôl szedtem lényegében arról szól, hogy egy orosz tipúsú rakétával, orosz típusú indítóról (BUK) Ukrajna határától 370 km-re tehetô kb az indításnak a helye szóval 2 lehetôség van vagy az oroszok vagy az általuk kiképzett szeparatisták lôték le a gépet
Válaszolok
maxval bircaman mélyelemző 2018-01-02 21:42:00
Nagyon ritkán szoktam hazudni.
Válaszolok
dddoni 2018-01-02 21:34:00
Valóban nem, de a jelenről sem kéne hazudozni. Vagy legalább bocsánatot kérni érte. Mert nem, nem voltak lusták.
Válaszolok
maxval bircaman mélyelemző 2018-01-02 21:28:00
Így igaz. Nem vagyok jövőbelátó.
Válaszolok
dddoni 2018-01-02 21:22:00
Tehát mélyelemezted a helyzetet. Majdnem sikerült is. De nem.
Válaszolok
dddoni 2018-01-02 21:22:00
Lófaszt.
Válaszolok
maxval bircaman mélyelemző 2018-01-02 21:21:00
Kevés helyen láttam aláírásgyűjtő pultot, ebből következtettem erre, pedig éppen a csúcsidőszakban voltam Bp-en.
Válaszolok
maxval bircaman mélyelemző 2018-01-02 21:21:00
A bizonyítékok az orosz verziót támasztották alá...
Válaszolok
dddoni 2018-01-02 21:17:00
Az a furcsa, hogy az összes bizonyíték ellenére még mindig a hazugságot szajkózod. A sikeresség lehetett jóslat, a kijelentésed hogy lusták, az viszont nem jóslat volt.
Válaszolok
maxval bircaman mélyelemző 2018-01-02 21:12:00
Azóta kiderült: ez az orosz "hazugság" az igazság... nem furcsa?A Momentum aláírásgyűjtése meg nem tényközlés volt, hanem jóslat.
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?