A háttérhatalom 3 fő ellenfele

A jelenlegi elnyomó világrend fő ellenségei a természetes emberi jellemzők. Azok a természetes emberi jellemzők, melyek nem piacosíthatók, nem liberalizálhatók. Ezek: a vallás, a nemzet, s a család. A vallás esetébn a liberálisok sikere hatalmas. A protestantizmust gyakorlatilag meghódították, már fontos protestáns szervezetek a liberális médiákat túlharsova küzdenek a kereszténység ellen. A katolicizmust illetően ügynökük, Francisco Conchita Borgia Buziglio Wurst mindent megtesz a rombolásért. Csak az ortodoxia ellen nincs eszközük, de az ortodoxia a mai nyugati világban keveseket ér el. A nemzet esetében az eszköz az iszlamista csürhe behozatala, erre Soroséknak speciális tervük is van. Hiszen a nemzet legkönnyebben úgy rombolható el, ha erőszakos heterogenizációnak vetjük el. Marad a család. Ez a bástyát 2 módon erodálják jelenleg:
  • a homokos, pedofil, s egyéb perverzitásunszoló mozgalmak erős támogatásával: ma már pl. óvodásokat rontanak meg a skandináv progresszívek,
  • a feminista és a genderideológia nyomásával, ennek része a metoo kampány is.
 
2
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/46543/pics/1514648042_800x600.jpeg
háttérhatalom,politika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Tamás Nagy 2017-12-28 04:47:00
Lényeglátó gondolatok, azonban mindennek az alapja a faji alap. Nagyon fontos megérteni, hogy a cél egy KORCS és ezáltal könnyedén manipulálható típus létrehozása. Ennek a típusnak - értelem szerűen - nincs faji identitása, nincs nemzeti identitása, nincs szellemi identitása, és (egyre többször) nincs nemi identitása sem. Ez a szép új világ embereszménye az okádék sátánista összeesküvés szándéka szerint.
Válaszolok
Altofner 2017-12-26 05:33:00
Pontos.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?