Vége is az LMP-nek


Az LMP-re szavaztam kétszer is, 2010-ben és 2014-ben. Nem mert zöld lennék, hanem mert úgy gondoltam, szükség van egy baloldali, antiliberális erőre. Eközben számtalan programpontjukkal nem értettem egyet, csak említenék kettőt: - én az atomenergetika híve vagyok, mert ez a legolcsóbb, legtisztább energia, - keresztényként természetesen ellenzem az azonos neműek "házasságát", De mindezt elnéztem a nagyobb cél érdekében. Amióta azonban Schiffer otthagyta a pártot, ez kezd egyre jobban elfajulni. Hülyeséget hülyeségre halmoznak. Lassan mennek be az öngyilkosságba, a ballib összefogásba. De a legújabb eset már egyenesen a humor kategóriája: diszkrimináni szeretnék az orosz kapcsolatokkal rendelkező magyar politikusokat és köztisztviselőket! Az LMP tehát igyekszik a liberálisok oroszellenes dühödt hisztériájában is pontokat szerezni. Na, takarodjatok nagyon gyorsan a szemétdombra, ostoba LMP-szarok!
3
ballib,lmp,magyar politika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
maxval 2017-05-09 02:44:49
Nem vagyok politikus, nincs miért kamuznom.
Válaszolok
Manetti 2017-05-09 02:36:03
Jól begőzölték Max! :) Okkal. Ideje lenne elkezdeni egy olyan párt alapítását, amelyiknek első program pontja az lenne, hogy minden regnáló párt vezetőségét, gyanús aktivistáit világítsák át pszichikailag. Komoly szakemberek bevonásával. Rögtön tisztulna s politikai porond.....
Válaszolok
ZorróAszter 2017-05-09 02:28:00
"Az LMP-re szavaztam kétszer is, 2010-ben és 2014-ben."Maga mindig új, ismeretlen oldaláról mutatkozik be. Vagy csak kamuzik?Régen én is az atomenergia mellett voltam. Nem is Csernobil ijetett el, hanem Fukushima.Mert Csernobil egy ostoba de szinte megismételhetetlen baki volt. Fukushimánál viszont az derült ki, hogy eddig eltitkolták előlünk, hogy nincs olyan atomerőmű, amit le lehet állítani és magára hagyni. Sőt a kiégett fűtőelemeket se lehet. Állandó felügyelet és komoly erőfeszítés illetve munka kell még egy leállított erőmű biztonságához is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?