Soros Bukarestben


A liberális háttérhatalomnak szükségesek a színes álforradalmak. rom17Ezek célja a nép eltérítése az igazi problémáktól. Térségünkben a Soros Alapítvány a legaktívabb a műforradalmak szervezésében, bár messze nem Sorosék az egyetlenek, akik ilyesmivel foglalatoskodnak. Most Romániában pontosan ez zajlik: a demokratikusan és szabadon megválasztott kormányzat ellehetetlenítése. Van valós ok az elégedetlenségre? Nyilván van, ilyen ok mindig van. Csak erre aztán rá kell szervezni, s így aztán könnyedén kézben lehet tartani minden kormányt, hiszen innentől tudja, ha legközelebb „helytelenül” politizál – magyar nem a háttérhatalom érdekeit messzemenően szem előtt tartva -, akkor jön a következő „spontán” tömegtüntetés.
Címkék: politika, románia, soros
6
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/38675/pics/1495889850_800x600.jpg
politika,románia,soros
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
maxval 2017-02-09 05:29:04
Csak az álláspontomat ismételgetem, semmi mást.
Válaszolok
dddoni 2017-02-09 00:07:14
Az szomorú ha érdeklődés nélkül is folyamatosan, gondolkodás és kritika nélkül ismételgeted a hazugságot...
Válaszolok
Jakab.gipsz 2017-02-08 12:47:19
Ezek az ütődöttek, a romániaiak manipulálói, azt gondolják, hogy azé a hatalom aki a népfigyelmét terelgeti, mint egy bika nyájat, "itt és ott van a probléma", "ezt és azt figyeljétek meg", csakhogy ez a politikai filozófia erodálja a társadalom kohézióját, hol ott a problémákat éppen a Soros Gyuri által kiképzett politológusok idézték elő, akiket viszont nem nevezhetünk, nevükön mert ők a szakértők, tehát nincs kit felelősségre vonni. Ugye milyen ügyesen ki van ez találva.
Válaszolok
maxval 2017-02-08 09:21:56
Nem érdekel eyik párt propagandája se.
Válaszolok
dddoni 2017-02-08 00:42:04
Gondolkodni tudó birca elfelejtett gondolkodni. Most épp az jött a Fideszpropaganda eheti utasításában, hogy Sorosozni kell, hát tessék, itt az eredmény.
Válaszolok
pietnik 2017-02-07 19:18:46
Te Birca!Hogyan is van ezzel a Sorossal!?Ugyanis a mostani román kormány teljes egészében kiszolgálta az USA-érdekeket,ott állomásozik egy csomó tank,repülő,valamint a védelmi rakéta-rendszer silói,őrizendő az iráni rakétáktól(lehet ,hogy Oroszországot is?!),a Fekete tengeren megfáradt hadihajók román kikötőkben pihenik ki fegyvertelen SzU-24-esek által okozott felségsértéseket,hát akkor mijjafészkesfene ütütt mindenki Gyuri bácsikába,hogy még holtában is szines forradalmakat álmodik Romániában,azaz ökör alatt borjat keres?!(Azért holtában,mert Benjamin Fulford erősen vizionálja,hogy SGY már meghalt mostanában,csak a háttérhatalom él vissza a szervezeteiben a nevével!)Ráadásul a román korrupciós törvény nekem sem tetszik,és jogosnak tartom a tüntetők követeléseit,és azt is,hogy nem hisznek a kormánynak,és le akarják mondatni,mert Orbán példáján okulva,aki ,ugye egyes ,neki kedvező törvények visszavonattatása után más formában,de azonos tartalom megszavaztatta azt a törvényt,amit az AB ,vagy a KE. megvétózott!Nem akarlak zavarba hozni,mert értem én,hogy ma már annyira összekuszálták a politikai világot,hogy már nem tudni ki kivel,mi mivel van!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?