Olimpia

Ez az olimpiai hisztéria a ballibek leendő új hatalmas bukása lesz. Maguknak keresték a bajt, még egy vadonatúj ballib szervezetet is képesek voltak alakítani a célra Momentum néven, mely pont ugyanazokat az ökörségeket gágogja, mint az összes ballib az utóbbi 25 évben. Engem személyesen egyébként az olimpia nem érdekel. Sosem voltam sportrajongó. Pár olimpiai verseny, néhány labdarúgó VB- és EB-meccs kivételével alig nézek sportot, ill. régebben néztem pókerversenyeket (ez sport?), s a nagyobb billiárdversenyeket meg szoktam nézni ma is. Szóval a sport az a terület, melyről az átlagembermél jóval kevesebbet tudok, pl. nem ismerem még a tenisz szabályait se. Azaz engem különösebben nem izgat sem az olimpiapárti kampány, sem az ellenkampány. Mindesetre ez utóbbi mulatságosabb. Egyébként szerintem nem rossz ötlet olimpiát rendezni, ennek hatalmas pozitív mellékhatásai vannak. Viszont a negatívum sem kevés, pl. az utóbbi időben a homoklobbi intenzíven használja az olimpiákat utálatos PR-kampányaira. A röhej az egészben persze az: Budapest esélye a rendezés elnyerésére minimális. Azzal, hogy a ballibek mégis az olimpia meg nem nyerését tették 2018-as kampányuk középpontjába, hatalmas zsákutcába vezérelték magukat. Amikor idén szeptemberben ki fog derülni, hogy nem Budapest lesz a rendező város, be is fog fulladni ezzel a ballib kampány. Tulajdonképpen a migrációs népszavazásban elért részleges sikerület fogják most ezzel a ballib szervezetek lenullázni. S ha mégis Budapest nyerne, az szintén az ő vereségük lesz immár. A ballibek bevezérelték magukat egy szűk járatba, melyből csak akkor lennének képesek nyertesen kijönni, ha összegyűjtik időre a megfelelő számú és érvényes aláírást, majd érvényes népszavazáson nyer a NEM szavazat. Minden más esetben a kormány lesz a nyertes. bp24        
2
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/38671/pics/1495889843_800x600.jpg
magyar politika,olimpia,sport
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Frady Endre 2017-01-31 00:49:50
Attól, hogy valaki el akarja kerülni, hogy egy gigantikus sportesemény (ami a korrupció miatt a normál ár többszörösébe kerülne) évtizedekre tönkre vágja az amúgy is legatyásodott országát, még nem "balliba".
Válaszolok
Manetti 2017-01-30 23:30:11
Az MSZP gumimacija, Szanyi Tibor pattogott egy kicsit a Nyugati téri aluljáróban - tagnap..Ma meg Botka kezelt Orbánnal...Friss hír:http://www.origo.hu/itthon/20170130-orban-viktor-botka-laszlo-szegedi-fejlesztesek.htmlNa erre ki mit lép?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?