Amerikai Majdan

Erre azért nem számítottam, bevallom. Magában Amerikában is majdant csinált a háttérhatalom, miután csúnya vereséget szenvedett. t1 t2 t3 t4 t5 t6 t7 Sorosék és tásaik nem képesek hisztizés nélkül elviselni egy egyszerű csatavesztést.  
Címkék: politika, trump, usa
30
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/32249/pics/1480784007_800x600.jpg
politika,trump,usa
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 30 db hozzászólás érkezett!
maxval bircaman 2016-11-19 17:54:11
Így igaz.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-11-19 07:59:48
A szélkakas csak forgolódik nyikorogva de sosem gondolkodik.:o)
Válaszolok
maxval bircaman 2016-11-17 16:37:53
Annak furcsa, aki nem gondolkozik.Mibdig szezonja van a gondolkodásnak és sosincs szezonja.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-11-17 07:53:40
Csak maga hiszi, hogy megmagyarázta ezt valaha is.Az ugyanis mégiscsak furcsa, ha valaki minden volt már és mindennek az ellenkezője is.És mindig az, aminek éppen szezonja van.:o)
Válaszolok
maxval bircaman 2016-11-16 17:05:03
Ezt is megbeszéltük már. A véleményváltozás és a szélkakasság nem azonos dolgok.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-11-16 09:25:11
Mint tudja, én sem úgy szoktam ezt érteni, hogy a kémyényről szokott kukorékolni.Hanem hogy minden volt már és mindennek az ellenkezője is.Kivéve talán cionista még nem volt.Vagy már az is volt???
Válaszolok
ZorróAszter 2016-11-16 09:21:19
Az Ön látását a horogkeresztes paca a szemüvegén csúnyán elhomályosítja. Például amikor az hiszi hogy a nácikat csak a zsidók utálják. Aki tehát az Önök álcázott nácizmusát szóvá teszi, az kizárólag zsidó lehet.Túl azon, hogy ezzel ismételten elárulja magát, közlöm: nincsen zsidó az őseim között. Az őseim között mindenki római katolikus, a kevés lutheránus onnan van, hogy egyik anyai szépapám, dédnagyanyám egyik nagyapja feltehetően magyar keresztneve ellenére szlovák származású volt. Erre utal hogy luteránus volt.Én nem a zsidókat vagy a liberálisokat szeretem, hanem a nácikat utálom. Utálom a fajtájukat, ahogy hazudoznak, mások kárán, a hazájuk kárán akarnak megtollasodni, pénzhez és hatalomhoz jutni.Aztékok: a keresztények annyit hazudoztak évszázadokon keresztül a gyarmatosítás igazolására, hogy jogosak azok a felvetések, miszerint az aztékokkal kapcsolatosan is hazudoztak. Ezt támasztja alá az anyagi kultúrájuk és irodalmuk teljes elpusztítása.Ha a vádak igazak lennének, nem kellett volna ezeket a bizonyatékokat megsemmisíteni.Sok más esetben is kiderült, hogy ezek önigazoló hazugságok. Például a kannibál szót a karibok nevéből kanyarították hogy ne kérdezzen rá senki, miért hiányoznak a karibok a róluk elnevezett térségből és vajon hová tűnhettek.A fertőző betegségeket a fehérek tudatosan alkalmazták. Erre bizonyíték a himlős rabszolgák dokumentált beérkezése dél-amerikai kikötőkbe, holott köztudomású, hogy már a legyengült rabszolgákat is eladhatatlannak itélték és már az úton a tengerbe dobálták.És közismert a keresztényi szeretet olyan megnyilvánulása is, mikor az indiánoknak himlővel fertőzött takarókat osztogattak."a neoliberalizmus elmélete mélyén pedig, tautológiai állítások rejtőzködnek"Irtó kiváncsi lennék, milyen tautológiai állításokat fedezett fel neoliberalizmus elmélete mélyén. Muhahaha!!! :o)
Válaszolok
maxval bircaman 2016-11-15 17:39:10
Ezt már a NolBlog-on is megbeszéltük: sosem voltam szélkakas.
Válaszolok
Jakab.gipsz 2016-11-15 09:34:58
Hagyjuk már a csudába ezt a nácizást, ha valaki ellent mer mondani egy zsidónak az rögtön náci, csak mert minden zsidó olyan cuki. Ezért mert minden zsidó különleges fel sem merülhet, hogy a zsidó teoretikusok is tévedhetnek, ez az álláspont egy narcisztikus önámítás. Ámde ha már szóba került a nemzeti szocializmus, amely az egy náció minden náció feletti hatalmát hirdette meg, ugorjunk el a távoli múltba az azték birodalomba így kevésbé bántó az esetleges párhuzam taglalása. És vegyük szemügyre Cortez háborúját az azték birodalom ellen, de már a mai régészeti- nyelvészeti kutatásokra támaszkodva. E feltáró munka alapján már másképpen értelmezhető a birodalom és a kultúrájuk eltörlésére irányuló első sorban a katolikus papság által irányított pusztító munka következetessége. Ugyanis az emberiség történetében az azték volt az első igazán "náci" birodalom, amely a saját technikai és vélt kulturális fölényének biztos tudatában isteneire hivatkozva, az szomszédos indián törzseket folyamatosan ember áldozatokkal tartott rettegésben, és az elnyomott törzsek ez ellen semmit sem tehettek, amíg meg nem érkeztek a fehér-istenek. A piramisaikat pedig emberi koponya hegyekre építették. A korabeli keresztény papok e barbarizmus láttán a föld alá süllyedtek szégyenükbe, ne feledjük a korabeli európai kultúrában az emberi holttestek tanulmányozásai isten káromlásnak számított.Ezért volt indokolt az szisztematikus pusztítása a tárgyi és írásos emlékeknek egyaránt, teljes joggal irtottunk ki egy náci kultúrát. Ami pedig az indián populáció összeomlásáért inkább felelősek a fertőző betegségek, amelyek meglétéről senki sem tudott, a fehér ember immunrendszer erősebbnek bizonyult, (- a szifilisz). Továbbá a szegény indiánok egymás ellen olyan irtó hadjáratokat viseltek, a vadászó halászó helyek birtoklásáért, ami a keresztények esetében csak a vallás háborúk esetében érhető tetten. Csakhogy ezeket a tényeket a hivatalos történelem tanítás szépen csendben elhallgatja, mert nem illik bele a politikailag korrekt társadalom szemléletbe. Ha a történelmünket, nem tanulmányozzuk tárgyilagosan az megismétli önmagát, ez köztudott, a neoliberalizmus elmélete mélyén pedig, tautológiai állítások rejtőzködnek, és ezek valódi (matematikai) szörnyetegek. Tehát most nem fejtegetek tovább, inkább azt javaslom a Soros féle zsidó-filozófusoknak szépen csendben hallgassatok el. A Neturei Karta zsidó-papjai nem véletlenül tépik a hajukat miattatok, (ezek a papok a magyar anya nyelvű elsősorban a szombatosok, kései utódai) ma már saját jogon is megfújhatják a sófart. Tetszik nem tetszik egy új természet filozófia körvonalai bontakoznak ki, a libsi filozófus-csőcselék pedig ez ellen nem tehet semmit sem.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-11-15 07:41:22
Hát dehogynem. Itt ez a szélkakasként pörgő politikai hovaállásváltoztatgatás. Legutóbb a nyilasoktól átvett putyinista-szájtról, a Hídfőről átvett retorika remélhetőleg mélyebb tartalom nélkül.De rendben, adok Önnek esélyt: mutasson még liberális korából dátumozott bejegyzést vagy kommentet, ahol "emberi fajok"-ról vagy "háttérhatalom"-ról beszél.Várom!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?