A magyar népszavazás

Amiben a ballibeknek igazuk van: az októberi népszavazás kérdése értelmetlen. Igen, az. De csak közvetlen, szószerinti értelmében az. A mögöttes tartalmát illetően a kérdés nagyon is értelmes. A ballibek tévednek, amikor az állítják, hogy a népszavazás célja belpolitikai harc. Nem, nem az. Nincs miért egy olyan ügyben belpolitikai harcot folytatni, amiben a kormány esküdt ellenségeinek nagy többsége is a kormány álláspontját osztja. A cél egyedül külpolitikai. Napjainkban alakulgat az EU-ne belül egy erős antiliberális tömb, melynek célja a magártól túlságosan megfeledkezett Brüsszel szarvainak kicsi visszanyesése. Ennek magyar eleme az október antibrüsszelita népszavazás. Maga a téma pedig pofonegyszerű. Az önvédelem alapvető emberi ösztön. Az, hogy a ballibák direkt kikapcsolják, de legalábbis úgy tesznek, mintha kikapcsolnák magukban ezt a ösztönt az meg szimpla pszichiátriai kérdés. Ha viszont egy pszichátriai beteg másoknak akar dirigálni, azt le kell fogni. Ma Brüsszel egy ilyen elmebeteg. Le kell fogni, mert bajt okoz. Pont. A magyar ballibekről sokkal jobb a véleményen: biztos vagyok benne, hogy 99 %-uk a lelke mélyén egyetért az iszlamista migráció kérdésben Orbánnal.
3
eu,magyar politika,népszavazás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
ZorróAszter 2016-08-15 02:54:00
Orbánnak annyi a mozgástere, hogyha jó pincsikutyája a németeknek, akkor cserében a német kézben lévő teljes magyar média, jobbos és balos sajtó hallgatólagos támogatásával lophat mint a szarka.A többi (kerítés, huzakodás Merkellel, stb ...) ingyencirkusz hülyegyerekeknek.Ami nem jelenti azt, hogy nem származik belőle iszonyú kár a magyar népnek. De azt ő leszarja.A fő, hogy ők megtömhessék a zsebüket.Akár a lopott pénz sokszorosára rúgó további kárt okozva, csakhogy lophassanak.
Válaszolok
maxval bircaman 2016-08-15 01:13:52
Orbán megvédte az országot a legrosszobbtól, ez itt a lényeg. Ha Orbán megpróbálná az igazi problémát megoldalni, másnap már nem lenne kormányfő. De a mozgásterében jól mozog.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-08-15 00:51:17
Kedves MaxVal!A liberalizmus, a nacionalizmus és a nácizmus ugyanannak a nagytőkének a három megjelenési formája. Ugyanaz. Mégha képviselőikben különböző személyek is.A menekültáradatot szándékosan indították el azzal, amikor az EU és az USA lefaragta a menekülttáborok támogatását. Holott tudták, hogy a menekültek száma még nőni is fog.Orbán pedig nem renitenskedik, hanem mint a külföldi nagytőke leghűségesebb pincsikutyája azt a szerepet játssza, amit neki a gazdái megparancsoltak.De egyébként a többiek is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?