Korrupcióellenes harc

A korrupcióellenes harc nem más, mint a háttérhatalom eszköze a szófogadatlanok elhallgattatására. Két ország, ugyanaz a példa. Romániában a Washingtonból vezérelt Korrupcióellenes Különleges Ügyészség olyan teljhatalommal rendelkezik, amit Robespierre és Sztálin is kissé eltúlzottnak mondanának. Akire rámutat ez a hivatal, annak vége. Bíróság, bizonyítás nem szükséges, elég a hivatal szava. A cél egyetlen: az USA ilyen módon igyekszik elérni, hogy Románia szófogadó terep legyen az Oroszország elleni harcban. Ma már amerikai agresszív támaszpont is épül az országban. A másik példa Brazília. A demokratikusan megválasztott baloldali elnököt éppen a napokban távolították el hivatalából, korrupciós vádakkal. Washington keze ismét ott dereng, a kampányt több, Washington által támogatott brazil politikus vezényelte le. Az üzenet egyértelmű: lophatsz, ha szót fogad nekünk, de ha nem fogadsz szót, akkor hiába nem vagy korrupt, akkor is rád fogjuk. DilmaRousseff Ha manapság korrupt politikusról hallok a médiákból bárhol a világon, első gondolatom: vajon milyen amerikai érdekeket sérthetett meg az illető politikus?
Címkék: korrupció, politika
4
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/27631/pics/1464625216_800x600.jpg
korrupció,politika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
pietnik 2016-05-24 18:49:30
folyt.....,hogy:lelőtte,lelőtte!!És valóban földön az alma,nyíllal átlőve!Taps!És Tell Vilmos feltápászkodik,számszeríjában az el nem lőtt nyíl!Na,igen!Ilyen színjáték az amiké is!Csakhogy,míg a sziínpadon egy kényes jelenet remek megoldását látjuk,addig az ilyen színjáték a világ országaival általában tragédiához vezet!Főleg,ha azt az USA rendezi!!
Válaszolok
pietnik 2016-05-24 18:46:09
Aztán az USA korrupció-ellenes harcának is van egy nagyon szép álarca!Orbán,Soros György révén(nem zsidózok ám!!) Orbán lett Mo. -on az USA egyik korrumpátora!Szabadon korrupciózhatott mindezidáig!Az USA pedig fellépet a magyarországi korrupció ellen ...azon a röhejes módon,hogy szólt Orbánnak,a legnagyobb korrumpátornak,hogy "há' tesó,nagy mán a korrupció nálatok, figyejjé mán oda!Azóta úgy figyel Orbán,mint a hugyozó disznó!Nehogy más is korrupt lehessen rajta kívül!Az USA korrupció-ellenes háborúja éppen olyan álságos képmutatás,mint ahogy az USA érdekeit védi Romániában,meg az orosz határ mentén végig!!Orbánról meg mán nem is kell beszélni!Szinjátékot játszanak,amiben Orbán nagypofájú mellkészereplő ugyan,főszerepben tetszelegve!Ez olyan,mint a Tell Vilmos szinpadon!Amikor Tell Vilmos arra kényszerítik,hogy a fia fejéről lelője az almát,és mikor már céloz,akkor a szinpad másik szélén két főszereplő hajba kap,és oda figyel a közönség,majd pár másodperc múlva felsikolt
Válaszolok
pietnik 2016-05-24 18:36:58
Annyira a nép küldte el,hogy az új elnök már le is tette a hivatali esküt .....az USA-nak!!Brazília a BRICS országok egyik oszlopos tagja,és az egyik legnagyobb is,nem véletlen,hogy az USA Dél-Amerikában éppen Brazíliára vetette ki a hálóját! Venezuela,Dominika már erős ami befolyás alatt áll!Ugye ,milyen érdekes,hogy Hugo Chavez halála után mennyire összeomlott Venezuela!?Pedig az egyik legnagyobb olajtermelő ország!De van az az USA dollár(még!),amelyik a hazai burzsoáziát USA-nyalonccá teszi!!
Válaszolok
dddoni 2016-05-24 08:45:30
Brazil nép maga küldte el a picsába a demokratikusan megválasztott vezetőjét. Ez a demokrácia lényege, ha nem válik be akkor vissza kell hívni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?