Aczél Endre

Az eddigi adatok Aczél igazságát sejtetik. Le a kalappal Aczél előtt, hogy a totális médiaterror ellenére ki mert állni nyílt sisakkal. Bár Aczél politikailag ballib, azaz nem az én eszméimet osztja, el kell róla mondani: mindigis a gondolkozó ballibek közé tartozott, aki a saját véleményét mondta, s nem a ballib agytröszt éppen aktuális álláspontját papagájkodta. Íme egy példa: az emberi hitelesség fontosabb, mint a politikai vélemény tartalma. El a kezekkel Aczéltől!
3
aczél,demagógia,magyar politika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
ZorróAszter 2016-05-18 04:27:21
Csak mert mintha mióta a hölgy elmondta, hogy cipész volt az apja, azóta mintha elfelejtődött volna az a fordulat, hogy befolyásos pártkáder volt.Pedig hát a kommunizmusban bármi megeshetett.Bata István honvédelmi miniszter is cipész volt ugye.Akkor vajon miért nincs szó róla azóta?
Válaszolok
ZorróAszter 2016-05-18 04:21:17
No és hogy is volt az a befolyásos pártkáder apuka, aki miatt rendőrségi ügy lett a kikapós menyecske esetéből?
Válaszolok
Manetti 2016-05-14 07:03:54
Nekem van egy jobb ötletem Max! Szegény kis Petrát meg Hümikét a helyére! Ha a Laci, a rabos és társai megtámogatják őket megoldják a kül- és belpolitikát egyszerre - az elromlott mosógép meg a kerülgetett kutyapisis kádkilépő mélyértelmezésének segítségével - mert azt érti a birkanép is - szerintük...Szerintem meg: valóban el a kezekkel Aczél Endrétől!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?