A ballib agytröszt nyílt levele a csúnya, cigány Orbánhoz

A mai napon a ballib agytröszt nyílt levélben tette közzé álláspontját a vasárnapi üzletbezárással kapcsolatban. Íme a nyilatkozat szövege:

Igen nem tisztán csúnya, cigány Orbán diktátor úr!

Követeljük a vasárnapi boltbezárás folytatását, sőt kiterjesztését. Értse meg, mindent erre a lapra tettünk fel, erre kaptunk pénzt Soros úrtol és Pedo Buzikson úrtól, a Norvégiai Köztársaság elnökétől. Az, hogy Ön most vissza akarja vonja a boltbezárást nem-európai, súlyosan diktatórikus lépés. Követeljük, legyenek a boltok szombaton is bezárva!

Ha nem teljesíti követelésünket, 800-fős gágogó felvonulást rendezünk a hétvégén!

*

Te mit mond a kedves Birca minderről?

brcjd

De lássuk most mi is történt. A Fidesz megijedt és visszahátrált egy jó, kőkemény baloldali intézkedéstől - ha ezt nézzük, vesztett a Fidesz valóban. De a propagandaháborút megnyerte kőkeményen.

Mi egyébként a Fidesz helyében nem így léptünk volna, többet nyerhettek volna bátrabb hozzáállással. De ez a lényegen nem változtat: a Fidesz a kisebb kockázatot választotta és nyert. Ha minket hallgattak volna meg, nagyobb kockázattal ugyan, de nagyobb nyereség lett volna az eredmény. Fontos aláhúzni: a Fideszben megbízni botorság. Lehet támogatni egyik vagy másik intézkedésüket, de megbízni bennük általánosan óriási hiba lenne.

Nyugaton a baloldal a munkavállalók védelméért harcol, ennek része a hétvégi munkavégzés erős korlátozása. A magyar ballibek természetesen ultrajobbosok, így a bolttulajok érdekeiért harcolnak, de ebben nincs is semmi különös. A vasárnapi nyitvatartás lényege az ember elállatosítása és a profit növelése. A dolgozóra pofájára ver a kulák és vesz magának aztán még egy jachtot Monacóban. Ennyi az egész. A ballibek természetesen a monacóiak oldalán állsz, de ez így koherens viselkedés. A furcsa az lenne, ha egy ballib a kisember oldalára állna.

Áll a Monte Carlo-i kikőtőben Gyurcsány, Bajnai, Vágó István és a többi balliba gyászhuszár és pezsgős kaviárt zabálnak a jachtjukon, örömmel konstatálva: ismét sikerült a magyar kisemberre ütni egyet. De egyszer majd a kulákok pofájára fagy a vigyor, amikor a nép felkel és lesöpri őket jachtostul a földgömbről!

3
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/26954/pics/1462001908_800x600.jpg
ballib,boltbezárás,humor,magyar politika,orbán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
maxval bircaman 2016-04-16 17:12:58
Mert a nyugati jobboldal liberális.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-04-16 08:03:04
Kedves MaxVal!Ön egyre letagadhatatlanabbul közönséges fidesznyikszócsővé változott.De legalább kicsivel jobb lenneTök olyan, mintha rettenetesen erőlködne :o(
Válaszolok
dddoni 2016-04-16 04:28:11
Nyugaton a jobboldal nem hoz egy "kőkemény baloldali intézkedést".
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?