Sándor Mária

Az utóbbi 6 évben történt kormányellenes tiltakozások nagyjából 3 csoportra voltak oszthatók. Voltak spontán, politikamentes tiltakozások egy konkrét téma ügyében. Ezekre senki se tudott rászállni politikailag, hiszen maga a tiltakozás nem is akart más kormányt. Lásd az internetadó elleni tiltakozást, melynek résztvevői többségükben a kormány támogatói voltak. Amint jött a ballib rászállási próba, pillanatok alatt el is halt az egész. A legtöbb tiltakozás eleve kamutiltakozás volt. Ezeket a ballib agytröszt szervezte mindig, idegen segítséggel (Soros vagy  a Norvégiai Köztársaság jellemzően) vagy nélküle. Ezeken rendre meg is jelent mind a 800 ballib bérttüntető, s kész. Az ilyemiken maguk a ballibek is röhögnek valójában, amikor a négy fal között magukban gondolkodnak. Példának jó az úgynevezett Éhségmenet, melyen luxusvillában élő meghízott ballib milliomosok is meneteltek, bizonyára fogyókúrás céllal. A ballibek tanultak hibáikból, így immár szakmai alapú kamutiltakozásokkal próbálkoznak, melyek nem rögtön követelik a valódi célt: a demokratikusan megválasztott kormány menjen azonnal, s helyére kerüljön választás nélkül a „szakértő” Gyurcsány, Bajnai, vagy más háttérhatalmista komprádor burzsoá. Persz itt is hamar kilóg a lóláb, s jó nagyot bukik az egész. Lásd a Pumukli féle elől kockás, hátul soros mintás kamuakciót. A Sándor Mária féle kezdeményezés mindehhez képest teljesen új volt. Nem lehetett ballib háttérrel vádolni, ez tény, s politikai követelések sem voltak. Így nem is kapott támogatást az egész a ballibektől. Részben a Jobbik állt mögé, de ez se volt komoly támogatás. Aztán maga a szervező ölte meg saját akcióját: elment a soros-pumuklikhoz szónokolni. Pont.
3
ballib,civil,ellenzék,magyar politika,orbán,sándor mária,tüntetés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
maxval 2016-04-07 20:11:42
"Orbán a nemzetközi nagytőke és a gyarmattartóink legjobb pincsikutyája." Nem jobb a ballibeknél, ez biztos. Ezért is támadják.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-04-07 20:10:06
Orbán a nemzetközi nagytőke és a gyarmattartóink legjobb pincsikutyája.Ha nem tetszene nekik, rég olyan támadást kapott volna, hogy még azon az éjjelen menekült volna Mexikóba a lopott pénzzel.A baloldal balfácánkodása ugyanennek a színjátéknak a része.Megmondták az ellenzéknek, hogy most egy ideig Orbán az úr.Addig tessék lagymatagon ellenzékieskedni.Ingyencirkusz hülyegyerekeknek.
Válaszolok
pietnik 2016-04-07 18:08:50
Látom,Birca,hogy a Putyinról szóló leleplezés,mármint panama-ügyben,nem talált jó visszhangra a neten,mert rákattintásra kiírja,hogy a keresett oldal ne található!Nem csodálkoznék rajta,hogy Putyin belekerülése ebbe a panama-ügybe nem más,mint Putyin lejáratásának eszköze!http://ujvilagtudat.blogspot.sk/2016/04/panama-aktak-az-anomaliak.html.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?