A menekültcsata vége

Európa liberális fűrere, Satana Mertkell is rádöbbent: nem költözhet Pakisztán, Afganisztán, Irak, Szíria és Líbia teljes lakossága Nyugat-Európába. Igaz, ehhez kellett 2 millió álmenekült beáramlása, de jobb későn. mint soha. Orbán eközben európai hírű, népszerű politikussá emelkedett, aki immár az egész kontinens kisembereinek tisztelét bírja. Pedig Orbán nem tett valójában semmi rendkívülit: csupán a nyilvánvaló butaság és a nyilvánvaló igazság között nem a liberális dogmák által megkövetelt módon választott, azaz nem a butaságot választotta, hanem az igazságot. Apró cselekedet ez, de liberális mércével még ez is óriási lépésnek tűnik. A magyar ballibekkel pedig a padló fel lett mosva - ismét. A balga magyar ballib agytröszt komolyan hitte: csak ki kell állni a hatalmasok mellett és a siker magától jön. Nem, ez már nem így zajlik: amikor a tények ennyire nyomasztóan a liberalizmus ellen szólnak, a puszta hatalom már nem elég. Pedig  a háttérhatalom mindent bevetett Magyarország ellen. Az összes ballib és a nyugati média KÖVETELTE, hogy Orbán mindenkit engedjen be és át. Amikor pl. minden nagy nyugati tévécsatorna a Keleti pu. elől átkozta Orbánt és éljenezte a "szegény, szerencsétlen" iszlamista terroristákat. Hatalmas provokáció volt, részletesen megszervezve Soros és más hasonlók által. Orbán sokszor hibázik, de ebben a csatában minden próbát kiállva csillagos ötösre vizsgázott: nem engedett egyik szélsőségnek sem, s udvariasan, de kőkeményen legyőzte a provokátorokat. A röszkei csata pedig - amikor állig felfegyverkezett iszlamisták ostromolták meg Magyarország területét - bele fog kerülni a jövő történelemkönyveibe.
13
európa,liberalizmus,magyar politika,menekült,orbán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 13 db hozzászólás érkezett!
maxval 2016-04-01 01:15:53
Konkrétan mi a teendő? Ők jönni akarnak, mi nem akarjuk őket - hogyan kellene ezt emberi módon elintézni? A határkerítésre mosolygó plüssmackókat rajzolni?
Válaszolok
ZorróAszter 2016-04-01 00:27:06
Téved. Nagyot.Kizárólag a hülyék logikája általánosítani mindenáron.Akkor is ha nincs mit. Régebben még tudott olvasni. És régebben kisilabizálta volna a kommentjeimből, hogy nem beszéltem a világ nyugatra költözéséről.Az emberekkel való bánásmódról beszéltem. Beleértve a velük kapcsolatos szóhasználatot is.
Válaszolok
maxval 2016-03-31 19:21:58
A tények elemzésének bevált módja az általánosítás. Mi koze ennek a kereszténységhez? Tudsz mutatni keresztény elvet, mely kimondja, költözzön az egész világ nyugatra?
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-31 19:16:08
Ez az általánosítás önmagában megmutatja az Ön álkeresztény mivoltát.
Válaszolok
maxval bircaman 2016-03-31 15:43:53
Mi a gond a bánásmóddal? Ezek az emberek német segélyeket akarnak, azaz pénzt. Mióta része a kereszténységnek a migánsok bőven való ellátása pénzzel?
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-31 06:33:29
Az emberekkel, gyerekekkel, öregekkel való bánásmód - beleértve a velük kapcsolatos szóhasználatot - keresztény tanítás lenne, ha lennének itt keresztények.De nincsenek.Csak olyan álkeresztények vannak, akik ettől a póztól várják a boldogulást. Mint például Ön is.
Válaszolok
maxval bircaman 2016-03-30 15:31:43
Nem volt álarc eleve, s nem esett le. A migráció nem keresztény tanítás.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-30 04:41:03
Én nem arról beszéltem, hogy mit kell engedni vagy mit nem.Kizárólag arról, hogy a keresztényekről megint lehullt az álorca.Most éppen a menekültekkel kapcsolatos bánásmód kapcsán.
Válaszolok
pietnik 2016-03-29 22:10:40
Maxi!Már megint bent vagy az erdőben!Orbán nem a realításokat ismerte fel,csak a realitásoknak azt a részét,hogy mit használhat ki belőle a saját hasznára,egyébként nagyban tesz a migráns-kérdésre!Rendre látom,hogy az utcánkban piros peugeot partner autókkal húsvét napján oda-vissza furikáznak húsz percenként váltják egymást,és a hátsó ülések le vannak sötétítve,a vasút mellett pedig nem idén lebarnult ,láthatósági mellénnyel ellátot néger pofa masírozik, a sötét úton pedig egy szintén furgon ballag tökre kivilágítva,ami felészintén nem húsvéti alakok masíroznak,guggolva,arcukat elfedve rejtőznek a kocsink reflektora elől!Ezek Mo.-n keresztül jöttek ide,és meglehetősen sokan vannak!Tehát nincs megállás,még akkor sem,. ha Orbán segge leszakad az erőlködéstől,hogy hazudja,hogy ő oszt mindent megtett!!Az igaz,hogy mindent megtett,amit a saját javára fordíthatott,úgymint a z eddig gazdálkodók földjét a magáévá tette,hogy több ezer birka legelő nélkül maradt!De úgy látszik,te nem vagy k
Válaszolok
maxval bircaman 2016-03-29 15:38:51
Ha szabad mozgást engedünk, az rossz lesz mindenkinek. Azaz a keresztény hozzáállás éppen a tömeg leállítása.
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?