Reconquista

Mohamed álpróféta utasításait követve, az iszlám ismét robbantott és megölt egy rakás embert. Aztán ismét megismétlődött ugyanaz, mint ami eddig mindig hasonló alkalommal: az Európát vezető liberális debiltengely és annak vezetői elszavalták hányingert keltő szózataikat a béke vallásáról és arról, hogy nem kell semmin sem változtatni. Satana Mertkell, a debilek hitlere ismét derekasan szerepet vállalt az emberellenesség terjesztésében. Satana Mertkell legjobb argentín barátja pedig, az eretnek Francisco Buziglio, Róma ellenpápája igyekszik segíteni a debilitás terjesztésében: Krisztust meggyalázva a katolikus Nagypénteken iszlamisták lábát mossa és csókolgatja. Valószínűleg ez - az iszlámláb-fetisizmus - egy újfajta szexuális orientáció, de felkérnénk Francisco Conchita Buziglio Borgia Wurst urat, ha lehet, a négy fal között, otthon éljen e szokásának, ne közterületen. Eközben Hágában abszurd ítéletet kap a szerb hős, Radovan Karadžić, aki az elsők között vette fel a harcot az iszlamizmus ellen, még a 90-es évek elején, s így megakadályozta sikeresen iszlám kalifátus kialakítását Boszniában. Ha nem lett volna az ő által vezetett fegyveres harc, ma Bosznia lenne Koszovó helyett az iszlám európai központja.  A háttérhatalom ezt nem tűrhette, így - ahogy ez a másik szerb hőssel, Slobodan Miloševićcsel is történt - biztos halállal végződő börtön lett a válasz. Ilyen ez a debil Európa: aki igyekszik megvédeni őt az iszlamizmus ellen, annak börtön jár, míg a terroristáknak meg lábmosás és közös szelfi a jutalom. A normalitás és a humanizmus nevében nemet kell mondani a debiltengelynek. Célünk: a kontinens visszahódítása! islamromanpope

az eretnek imát mond Mohamed álprófétáért

Sokáig magam is védtem az iszlámot. Nem mert szimpatikus volt - sosem volt az -, hanem mert úgy éreztem, az ateizmus és az iszlám harcában köteles vagyok az iszlám oldalán állni. Arra építettem: ha nem állunk ki az iszlámellenes ateista intézkedések (pl. bevatkozás az öltözködésbe) ellen, előbb-utóbb az ateista hatalom a keresztény szokásokba is bele fog avatkozni. Most azonban ezt a szolidaritást felmondjuk! Célunk: az iszlám TELJES kiszorítása a kontinensről, az összes muszlim vallású deportálása. Kivétel nélkül. Mindegy ki hol született, teljes pogrom lesz. A spanyol állam által a XV. sz. végén és a XVI. sz. elején alkalmazott megoldás a példánk. isl14

igen, ő is menni fog

A vallásszabadságot is felmondjuk. Kimondjuk: az iszlámot nem illeti ez meg a kontinensen. Reális célok ezek? Most, ebben a pillanatban semmiképpen sem azok. Tudjuk: ehhez hosszú évek kellenek. De ha ki se tűzzük a célokat, akkor semmiképpen se tudjuk elérni őket.
Címkék: iszlám, politika
19
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/26231/pics/1459444969_800x600.jpg
iszlám,politika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 19 db hozzászólás érkezett!
maxval 2016-04-01 01:17:18
Engem nem érdekel a liberálisok véleményterrorja, így nem is akarok megfelelni értelmetlen szabályoknak.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-04-01 00:39:36
Ön szerint van aki ezt a gondolatmenetet beszopja?Szerintem nincs.Vagy talán a kuruc.info közönségéből viszonossági alapon.Jó hogy a holokamu kifejezés használatát nem hozza párhuzamba a fajgyűlölet kifejezés használatával.Mellesleg UFO elrablások áldozatairól beszélnek azok is, akik szerint hazugság, hogy földönkívüli idegenek embereket rabolnának el.Illene észrevenni.És még maga beszél hazugságról.Muhahaha :o)
Válaszolok
maxval 2016-03-31 19:26:00
Nem vagyok hajlandó öncenzúrára, csak azért, hogy megfeleljek egy kitalált liberális hazugságkódexnek. Ha náci lennék, bevallanám. Nem vagyok az, mert nem értek egyet a náci eszme fontosabb alapelveivel. Aki elhiszi, annak taps, aki viszont nem, azt nem fogom győzködni kitalált liberális szómágiák betartásával. Egyébként meg a liberálisok is használják a "faj" szót "rassz" értelemben, amikor pl. fajgyűlöletről beszélnek - nekik szabad, másnak nem?
Válaszolok
maxval 2016-03-31 19:23:10
Én is csodálkozom, hogy antilberális létedre liberális hazugságokat ismételgetsz...
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-31 19:21:18
Egyrészt én sosem voltam liberális.Másrészt meg aki nem náciérzelmű, az őrizkedik a nácipropagandából vett fordulatokra, nácik megfogalmazásaira támaszkodni.Mint például a kettővel ezelőtti kommentje, vagy amikor fajokról beszél, meg az összes többi, amit Öntől láthatunk.
Válaszolok
maxval bircaman 2016-03-31 15:45:23
Aki nem liberális, az náci - ez erősen lejárt lemez... ma már senki sem veszi ezt komolyan.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-31 06:35:52
Felőlem áttérhet a direkt nácipropagandára is.De ott az előző kommentemben a feladat.Hajrá!
Válaszolok
maxval bircaman 2016-03-30 15:33:22
Ez kb. ugyanaz, mint hogy zsidó érdek van a Tanácsköztársaság mögött,
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-30 04:45:56
Nem független.De ha akarja, keressen a sajtóban anglikán IRA tagot, vagy katolikus UDA vagy UFF tagot.Ha igaza van, kell találnia, mert nagy szenzáció lett volna. Tele lett volna vele a sajtó.
Válaszolok
maxval bircaman 2016-03-29 15:40:12
Nem igaz. Az IRA egy politikai szervezet, az IÁ meg politikai-vallási.
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?