Hogyan lettem antiszemita?

Megtudtam: antiszemita vagyok. Bár ez nem újdonság, hiszen már FSP bérblogger világosan megmondta nekem tavaly, hogy antiszemita vagyok, mert aki nem nem tapsol lelkesen a budapesti amerikai követség ügyvívőjének, az antiszemita, mégis kicsit meglepett ez a második megerősítés. Ráadásul ezúttal ez a jelzés sokkal fontosabb helyről, a Népszabadság szerkesztőségéből érkezett, így immár nem vehetem félvállról. A Népszabadság nevű egykor még olvasható napilap a tulajdonosváltás óta a ballib agytröszt egyik kőkemény fegyveréve nemesedett, azaz nem babra megy immár a játék. Bevallom, amióta a Népszabadság átalakította NolBlog rovatát Rákosi-módszerű, ultraliberális agymosó szitokszóróvá, ahol manapság FSP és Gusztustalan Jehu típusú, magukból kivetkőzött és erősen agyament, levitézlett, balliberális nyugalmazott megmondóemberek az urak nagyon-nagyon ritkán kommentelek. Olyannyira ritkán, hogy emlékszem minden kommentemre. A legutolsó kommentem február 20-án volt Gusztustalan Jehu „blogger” egyik hányására - kb. egy mondatot írtam be, tartalma kb. az volt, hogy „Jehu, mára nem csak teljesen megbolondultál, de rosszindulatú is lettél”. Február 27-én ismét benéztem a rovatba, s megint be akartam írni egy kommentet egy másik cikkhez, ekkor fogadott a következő üzenet: nolhu Mivel korábban tudtam kommentelni, de már nem tudok, a következtetés nyilvánvaló: egy darab kommentem alapján sikerül kideríteni antiszemita nézeteimet. Nyilvánvaló tehát: Gusztustulan Jehu álblogger cikke elleni egyet nem értés antiszemitizmusnak számít. Ha komolyan venném a szennylappá ledegradálódott Népszabadságot, akár sikerrel is perelhetném őket rágalmazás miatt, de én nem veszem komolyan őket, minek tenném? Legyenek csak meg saját bűzlő liberális okádékjukban FSP-vel és Gusztustalan Jehuval, simogassák egymást homokpedótoleránsan, vegyék be a liberális szexbe saját unokáikat is, aztán versenyezzen ki a nagyobb tahó és ki képes aljasabban rágalmazni másokat. Végülis jobb ez így nekünk, a csendes többségnek: az ilyen aljanépeknek van már egy így saját diliketrecük, ahol kitombolhatják magukat. Csak egy gondom van: nehogy kijöjjenek onnan, mert akkor kénytelenek leszünk preventív céllal likvidálni őket egy alapos rovarirtási akció keretén belül... persze csak virtuálisan, mert nem vagyunk hajlandók átvenni ezen emberszabásúak és szüleik módszereit.
5
https://bircahang.blogstar.hu/./pages/bircahang/contents/blog/26221/pics/1459444963_800x600.jpg
antiszemitizmus,ballib,demagógia,humor,médiák
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
napos 2016-03-02 08:56:23
Az jó, ha a jehu-féléket befogadják. Azt magyarázni se kell.
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-01 08:01:06
Kedves Manetti!Örülök hogy látom.Szerintem el-sore nem Mis. Vagy ha mégis, akkor roppant csalódott lennék.Az exNOLBlogerek nem tölt fel és nem futtat semmit a felhasználó gépén. Így a rossz víruskereső se találta vírusosnak.El-sore egyszerűen hazudott.Nyomul a portékájával, és úgy gondolja, ebbe belefér egy kis hazudozás.De rosszul teszi szerintem. Az exNOLBlogerek használatában minimális a bizalmi tényező.A blogszolgáltatásban sokkal nagyobb.Amit viszont most eljátszott. Még ha lett is volna érdeklődő.
Válaszolok
Manetti 2016-03-01 07:44:24
Zorro, kérem! Maga már vette észre, hogy a sötétség démonainak élharcosa, el-sőre (alias Mis blogger) éppen vírusosnak kiáltotta ki a maga exnolbloggeres gyűjtőoldalát és invitálja a kedves klienseket egy über f@sza oldalra, amit majd ő csinál nekik a worspressen? Most tényleg vírusos az oldala Önnek vagy mi? Amúgy hogy szolgál a kedves egészsége? :-))))) ...tudja, magához is járok netleskelődni... Baj?
Válaszolok
Manetti 2016-03-01 07:37:34
Max! Na backi! Ignorálják az egész Magyarországot, ők ketten bloggerek + 8-10 népszabis szerki! Így szúrja tökön saját magát egy valaha szebb napokat látott napilap! Béke poraikra! Te még csodálkozol ezen? Minek jársz ilyen romkocsmákba?
Válaszolok
ZorróAszter 2016-03-01 05:37:09
Déjá vu érzésem van. És nemcsak mert a MUBI reklámon Monica Vitti látható A skarlátruhás nőben, amivel éppen pár órája találkoztam a neten kotorászva :o)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?