Vicces az új NolBlog

Miután a Népszabadság megszüntette eddigi blog-rovatát, vicces letta helyzet. Az eddigi helyzet:
  • mindenkinek az írása szabadon megjelent,
  • korlátozás esetében is csak az adott cikk törlődött a főldalról,
  • súlyos esetben egy adott blogger teljesen kitiltásra került a főoldalról, de még ez esetben is írhatott.
A mostani helyzet:
  • csak előzetesen meghívott bloggerek írhatnak, ezek egy része eleve Népszabadság alkalmazottja, más rész fizetett bérblogger (FSP).
Megvalósult a ballib álom, a szabadság teljes: mindenkinek szabad azt csinálnia, amit szabad.
64
ballib,blog,magyar politika,népszabadság,nolblog
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 64 db hozzászólás érkezett!
maxval bircaman 2016-02-09 16:29:14
Félreérted a helyzetet.
Válaszolok
aLEx 2016-02-09 08:43:14
Ugyan már Endre, nem erről van szó! FSP képességeit nem vitatja el senki és nem is irigyli tőle senki. Ehhez tehetség is kell, ami FSP-nek van, nekem meg nincs. Miért irigyelném én ezért? Tőled sem irigylem a tehetségedet, nemhogy FSP-től. Nekem van saját szakmám, abban van tehetségem.Viszont nekem véleményem van, ami FSP-nek nincsen. Ő ezt irigyelheti tőlem. Ugyanis FSP politikai analfabéta. FSP akkor lehetne igazán nagy, ha ráadásul még véleménye is volna... Meg témája... Mert az, hogy minden szituációban leírja ugyanazt, az már kezdett nagyon unalmas lenni.Mit irigykedjek azon, hogy FSP kiírt magából mindent, és új ötlete már nem is maradt, Egy idő után ugyanaz a humor kezd elcsépelt lenni.
Válaszolok
Frady Endre 2016-02-09 07:24:27
Gyerekek! :)Hiába fikázzátok FSP-t, akkor is ő a legjobb tollú (ill. klaviatúrájú) író a nolblogon. A humora utánozhatatlan, úgyhogy ti, akik habzó szájjal szidjátok, valójában csak irigykedtek.Jóccakát! ;-)
Válaszolok
aLEx 2016-02-06 02:31:06
Ha végigfutsz a kommentfolyamon (ami nem egyszerő a rengeteg hozzászólás miatt), akkor azt látod, hogy helynként feltánik a szöveg, hogy "a hozzászólás eltávolítva". Ezeket a moderátor törölte.De vannak olyan hozzászólások is, amelyek nyom nélkül tűnnek el. A DISQUS.comon azonban visszakeresheted a saját összes hozzászólásodat. Tegnap 2 (pontosabban 3) hozzászólásom tűnt el, és a DISQUS.com azt jelezte ki, hogy "spamként azonosítva". A hozzászólásaim pedig pár perccel a feltöltés után tűntek el, azaz melegében.Ma már a megadott linken az általam hivatkozott kommentet sem találod meg, csak akkor, ha a keresőbe a konkrét komment címét írod be. Ez valószínűleg azért van, mert szóvá tettem a hozzászólásaim eltűnését, és jobbnak látták, ha azt a kommentet is eltávolítják, amire reagáltam.Az ember, amikor az interneten vitatkozik, azt sem tudja, hogy ki a vitapartnere. Jó eséllyel egy bérkommentelő.
Válaszolok
maxval 2016-02-06 02:13:17
Igen, ez pontosan így van.
Válaszolok
aLEx 2016-02-06 01:28:01
Az előző válaszomban megkezdett gondolatmenetet csak folytatva FSP "bérkommentelői" (trolljai) a sleppje, akiket maga köré gyűjtött, akik nyaliznak neki, és fújják a refrént. Ezért is nem szól rájuk FSP, amikor átmennek alpári fikázóba. Személy szerint a kicsi Grincs, majdnem az összes nyugger, még Nyírfa is. Megszámlálhatatlan sokan vannak.
Válaszolok
aLEx 2016-02-06 01:22:02
Tulajdonképpen így van. Csak ehhez az egyetlen mondathoz van hozzáfűznivalóm:"FSP ma vagy tényleg egyetért azzal amit ír, vagy csak hazudja."FSP kénytelen azt hazudni, hogy nem hazudik, amikor azt állítja, hogy nem kap pénzt a blogolásért.Mellesleg megjegyzem, hogy nemcsak bérbloggerek léteznek, és nemcsak fizetett trollok vannak, hanem ugyanebbe a kategóriába tartoznak a bérkommentelők is. Ki minek hívja őket, a saját dolga. Úgy hívja őket, ahogy akarja.Évekkel ezelőtt maga TGM válaszolta nekem privát levélben, hogy ő egymaga nem győz minden hozzászólónak válaszolni. Ha egy személyi "titkár" válaszol helyette, az nyilvánvalóan bérkommentelő - még akkor is, ha társadalmi munkában, szívességből, vagy közösségi megbízatásból látja el ezt a feladatot. Ezt már én teszem hozzá TGM szavaihoz, mert logikusan ez következik belőle.Adok egy linket, meg is nézheted, hogy milyen nicknév alatt fut egy ilyen bérkommentelő. És jó, ha tudod, hogy moderátori jogokkal fölruházott személyről van szó, aki ellenvéleményeket távolíthat el a kommentfolyamból. Közben pedig valódi vitának tűnik az egész, mert egy-két anyázást azért meghagynak, csak a valóban érvelő, komoly ellenvéleményeket moderálják, ami már TGM számára is ciki, hogy simán kenterbe verik a filozófus érveit.
Válaszolok
napos 2016-02-06 00:54:37
FSP-vel nem az a baj, hogy pénzért teszi-e, amit tesz, hanem az, hogy idegen érdekeket képvisel. Meg az, hogy egy gyáva beszari alak, aki soha nem megy bele komoly vitába, hanem liberálisan kitiltja az ellentmondót. Hiszen nem azért fizetik, hogy nyílvánosan bebukjon szócsatákat.Az igazi mocsokság a megbízói oldalán van, akik az egészet a "nép véleménye" útján próbáltják. Az egész globalista média így müködik. A rendszerfenntartás rovatba könyvelik a dezinformálás, agymosás költségeit.Amikor a közvélemény kicsúszik a kezükböl, akkor a legtöbb nyugati liberális oldal is letiltja a kommenteket, ez a migránsügyben nagyon jól látható.FSP ma vagy tényleg egyetért azzal amit ír, vagy csak hazudja.Min a kettö alja dolog. PuPu detto.
Válaszolok
maxval 2016-02-04 23:59:27
" Ellenzéki bloggerségre nincs pénz."Dehogy nincs. A Norvégiai Köztársaság és Soros mi?
Válaszolok
aLEx 2016-02-04 23:55:45
"Ellenzéki bloggerségre nincs pénz."Na, akkor mégiscsak lehetnek egy ellenzéki újságírónak megélhetési gondjai?Változott az ábra? Akkor elismered, hogy mégiscsak van ok is (a megbízó részéről), meg érdekeltség is (az újságíró részéről) a bérbloggerségre?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?